fds

Solutii pentru managementul financiar

 

Revista Financial Director Romania a organizat joi, 6 martie a.c., conferinta “Solutii pentru managementul financiar”, primul eveniment de acest fel care se adreseaza specialistilor financiari din companiile romanesti.

 

Cele trei sesiuni ale conferintei au adus fata in fata reprezentanti ai Guvernului, specialisti financiari din renumite firme de consultanta, avocati specializati pe domeniul fiscal, directori financiari sau directori economici, care au dezbatut cele mai fierbinti teme de interes pentru managementul eficient al companiilor.

Problematica TVA dupa aderarea la UE, costurile cu capitalul uman, politica preturilor de transfer intre companiile asociate, cai de gestionare optima a performantei financiare, surse de finantare pentru companii au fost printre cele mai interesante teme de discutie abordate in cadrul conferintei.

 

Primul eveniment organizat de Financial Director Romania a fost si momentul lansarii Financial Director – Insider Business Club, o adevarata platforma de comunicare pentru directorii financiari. Pe langa alte beneficii, membrii Financial Director – Insider Business Club au sansa de a participa la evenimente care trateaza cele mai importante si relevante teme de interes, stabilite in urma unor discutii interactive.

Evenimentul organizat de Financial Director s-a realizat cu sprijinul partenerilor PricewatherhouseCoopers si Deloitte Romania.

Parteneri media au fost News In, Business Standard, Money Channel, Money Express, Hotnews, comunicatedepresa.ro, Smartfinancial, Banii Nostri, Business.edu, Cotidianul.

Descarca prezentarile vorbitorilor in format PDF

Nota: Prezentarile pot fi descarcate numai de catre membri Insider Business Club. Daca sunteti membru, autentificati-va folosind forma de login din dreapta. Daca inca nu sunteti membru, in forma de login din dreapta apasati “Creare cont” pentru a va inregistra.