Credit cu garanție imobiliară: cum să nu ratezi oportunitățile pentru afacerea ta!

Când spui oportunități, spui spontaneitate. Pentru antreprenori, însă, de cele mai multe ori este un lucru aproape imposibil de atins. Lipsa banilor și a posibilităților rapide pentru finanțare fac ca investițiile spontane să fie ratate. Pentru a preîntâmpina însă astfel de situații, Credit.ro, prin IFN Împrumut S.A., a dezvoltat o soluție rapidă de creditare, personalizată.

Credit cu garanție imobiliară: până la 5.000.000 lei în 24 de ore

Un credit cu garanție ipotecară reprezintă unul dintre cele mai rapide moduri de a beneficia de sume cuprinse între 9.000 lei și 5.000.000 lei. Indiferent de valoare, un astfel de gaj este obținut în maximum 24 de ore, dar cei interesați pot afla în doar 10 minute dacă se califică pentru el.

Documente necesare credit cu garanție imobiliară

Antreprenorii și Societățile Comerciale care doresc să contracteze acest tip de finanțare nu au nevoie decât de actele constitutive ale societății (CUI, Act constitutiv) pentru care doresc împrumutul și de documentele privind garanția (Act proprietare, Cadastru, Intabulare).

Cu aceste date, completează formularul de pe credit.ro și în câteva minute sunt contactați de către consultanți financiari, pentru a primi un răspuns la cererea lor. Odată aprobată cererea pentru gaj, este necesară o singură deplasare la sediu pentru prezentarea documentelor solicitate și semnarea actelor. Ulterior, în următoarea zi, împrumutul cu garanție imobiliară solicitat va intra în contul agreat.

Contractul de împrumut cu garanție ipotecară se realizează pe o perioadă de până la 36 de luni, dar există posibilitatea de prelungire. Ca un avantaj, clienții beneficiază de 7 zile perioadă de grație, în care nu sunt percepute penalități pentru neachitarea la data scadentă a dobânzii.

 3 avantaje credit cu garanție imobiliară, ca alternativă la finanțările bancare:

  • Zero costuri pentru obținere gaj. Nu sunt percepute comisioane de analiză sau de administrare cont.
  • Transparență: nu există comisioane ascunse. Creditul cu garanție imobiliară nu este influențat de indicatori financiari precum ROBOR.
  • Ai posibilitatea de a returna împrumutul în două moduri: rate lunare egale sau bullet (se plătește lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale împrumutul inițial).

Cei aflați în căutarea unei finanțări pentru afacerea lor beneficiază, totodată, de expertiza de peste 9 ani a consultanților financiari ai IFN Împrumut S.A.. Aceștia vor adapta întotdeauna serviciile și vor îndruma nu doar în obținerea unui împrumut personalizat, cât și în rezolvarea problemelor ori etapele necesare dezvoltării corecte a afacerii pe care antreprenorii doresc să o deblocheze, ori dezvolte.

Nu în ultimul rând, plătind o dobândă fixă, antreprenorii care aleg să se finanțeze printr-un credit cu garanție ipotecară au un control total al costurilor cu împrumutul.

Tu ce planuri vrei să finanțezi pentru afacerea ta?

 

IFN Împrumut S.A.

Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti

021.796.7777
021.796.7788

Credit.ro